Atenció mèdica en tots els àmbits de la pràctica esportiva, tant infantil i amateur com professional.

La pràctica actual de l’esport, a totes les edats i en totes les categories, demana la guia i el seguiment de professionals mèdics en els seus diversos àmbits.

La Traumatologia defineix aquella part de la medicina que es dedica a l’estudi de les lesions de l’aparell locomotor i que va més enllà del camp de les lesions traumàtiques, abastant també l’estudi d’aquelles congènites o adquirides, en els aspectes preventius, terapèutics, de rehabilitació i d’investigació, i que afecten l’aparell locomotor des del nen fins a la senectut.

Àrees d’acció:

  • Prevenció: Des de les edats més joves, les revisions mèdiques periòdiques, els consells sobre les capacitats i limitacions pròpies dels diferents esports infantils i juvenils, etc. són de gran importància a l’hora de prevenir i actuar prematurament sobre possibles problemes físics derivats de la pràctica esportiva.
  • Seguiment: La formació en temes de nutrició, recuperació i fisioteràpia són temes als quals els nostres professionals donaran resposta a esportistes de tots els nivells i edats.
  • Tractament: El diagnòstic d’urgència de lesions en la pràctica d’esports, així com el seu tractament medicoquirúrgic i posterior recuperació es poden dur a terme de forma integral al nostre centre.

Altres especialitats  

Metge

Dr. Pere VancellsNúm. Col. 23.214

Mútues

Adeslas, Aegon, Agrupació Mutua, Aliança, Allianz, Asefa, Asisa, Assistencia Sanitària, Atlantida, Axa, Caser, Clínicum, DKV,Fiatc Seguros, Generali Seguros, HNA, HNA sc, Mapfre, Mútua General de Catalunya, Mútua Manresana, Mútua Previsora de Barcelona, Sanitas, Sersanet. .
Proves d’esforç no concert amb mútues.

Horari

DEMANAR CITA PRÈVIA.